Raktérszigetelése

A felmérések szerint a hűtőkamionok rakterei vannak a legnagyobb igénybevételnek kitéve. A szállítás közben a kemény dobozok neki csapódnak a raktér oldalának, ezzel a szigetelésben súlyos károkat okozva. Ezért speciális raktérszigeteléssel kell ellátni őket. A raktérszigetelések rohamos fejlődésének köszönhetően, egyre korszerűbb technológia megoldósakkal lehet kivitelezni.

Legyen Ön az ország legjobb beszállítója, aki mindig friss árut biztosít a megrendelői számára, egy professzionális raktérszigeteléssel!

A raktérszigetelésen túl komplett át alakításokat is vállalunk. A járművei raktérszigetelését a legkiválóbb anyagok felhasználásával, a legnagyobb szakmai hozzáértéssel, és versenyképes áron kivitelezzük. A hűtőkészülékek beszerelése mellé kedvezményes ajánlatokat biztosítunk a raktérszigetelésnél. A Thermo King és Carrier hivatalos képviseleteként és márkaszervizeként kínáljunk ügyfeleinknek a garantált minőséget!

Miért válasszon minket, ha raktérszigetelésről van szó?

  • Több éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalat
  • Folyamatosa kedvezményeket biztosítunk megrendelőink számára
  • A legkorszerűbb technológiai megoldásokat ajánljuk
  • Thermo King és Carrier hivatalos képviselője
  • Versenyképes árak
  • Ingyenes helyszínfelmérés!

A Liker és Társa Kft. több éves tapasztalatának köszönhetően, tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen problémák merülnek fel az árukészletek szállítmányozása közben. Ezért megrendelőinknek olyan megoldásokat kínálunk, amelyeknek nem csak az egyéni igényeket elégíti ki, de minden felmerülő probléma kiküszöbölhető velük a jövőben.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a raktérszigetelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Szakképzett kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!