Hűtőközeg szivárgásvizsgálata

Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek, mint cégvezetőnek, nagyon fontos a környezetvédelem kérdése. Attól függetlenül is, hogy ezt szigorúan hatósági szabályok írják elő, és be nem tartásuk következményeként súlyos pénzbüntetéseket szabhatóak ki. Ha ez valóban így van, akkor most bemutatjuk Önnek a hűtőközeg szivárgásvizsgálati szolgáltatásunkat, amiről jó, ha tud!

hűtőközeg egy olyan anyag, amely valamilyen hűtőberendezésben lehetőséget ad arra, hogy hőt szállítsunk alacsony hőmérsékletű helyről magas hőmérsékletű helyre.

A környezetvédelmi előírások egyre szigorodnak Európában, így természetesen Magyarországon is.  Egyre jellemzőbb, hogy a hatóságok előre be nem jelentett ellenőrzéseket tartanak, és súlyos pénzbüntetéseket szabnak ki a hűtőközeg szivárgásvizsgálatot elhanyagoló cégekre.  Ne hezitáljon tovább! A büntetés elkerülhető, a rendszeres hűtőközeg szivárgásvizsgálatával, amelynek költsége jóval alacsonyabb, mint a minimum kiszabható pénzbüntetés összege.

Miért érdemes velünk végeztetni a hűtőközeg szivárgásvizsgálatát?

  • Tapasztalt és jól képzett kollégáink rendelkeznek a megfelelő hatósági engedélyekkel, mellyel hűtőközeg szivárgásvizsgálatot végezhetnek!
  • A szivárgásvizsgálati hatóság általi díjszabáshoz igazodunk
  • Megrendelőinket minden esetben hasznos szakmai tanácsokkal látjuk el. Igény szerint ismertetjük Önnel a hűtőközeg szivárgásvizsgálatáról szóló kormányrendeleteket is!
  • Az elavult hűtőberendezések teljes átalakítását kedvező áron vállaljuk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a hűtőközeg szivárgásvizsgálatáról, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!