Hűtőkamionok javítása

A hűtőkamionok speciális folyamatos hűtést igénylő nagymennyiségű árukészlet szállítására alkalmasak. Az áruházak, vendéglátó egységek és egyéb más vállalkozások, melyek élelmiszer forgalmazásával foglalkoznak, veszik igénybe a hűtőkamionok szolgálatát. A hűtőkamionok lehetőséget nyújtanak, hogy a fagyasztást vagy hűtést igénylő termékek teljes biztonságba megérkezzenek a célba, akár határokat át szellő, több kilométeres út után is.  A hűtőkamionok állapotának, felszereltségének és berendezéseinek mindig kiváló minőségűnek kell lennie, hogy minden hatósági ellenőrzés során megfeleljen. Éppen ezért nagyon fontos a hűtőkamionok szervizelése, és folyamatos karbantartása. A Liker és Társa Kft. már évek óta végezi hűtőkamionok szervizelését kiváló eredményekkel, és számtalan elégedett ügyféllel.

Gyors és megbízható hűtőkamion szervizelés és javítás!

A haza és nemzetközi fuvarozás egyik fontos szempontja, hogy az árukészlet kiváló minőségben és állapotban érkezzen meg a megrendelőhöz.  A szállítmányozó cégeknek ajánlott, hogy a járműveik a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsenek. Ezzel teljes mértékben kielégítve megrendelőik igényeit, a hosszantartó együtt működés érdekében.

Cégünk nem csak a hűtőkamionok szervizelésével és javítását vállalja, hanem a teljes átalakítását a raktérszigetelésével együtt.  A hűtőberendezések terén már jól ismert, és kiemelkedő minőségű Thermo King és Carrier termékeket használjuk fel a kivitelezéseink során.

A szervizelés során a tapasztalt és szakképzett kollégáink ingyenes szaktanácsadást biztosítanak a megrendelőnk számára!

Amennyiben kérdése merült fel a hűtőkamionok szervizelésével kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Szakképzett kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!