Hűtőberendezések szerelése

A Liker és Társa Kft. vállalja az áruházak komplett hűtőberendezéseinek szerelését, karbantartását, javítását és korszerűsítését.  A hűtőberendezések szerelésénél, tervezésénél, és kivitelezésénél garantáljuk a minőségi anyagok felhasználást, melyekkel biztosítjuk partnereink számára a hosszú távú, megbízható üzemeltetést.

Kiemelkedő színvonalú szolgáltatás a hűtőberendezések szerelésének a területén is! Megbízhatóság és garantált minőség!

Az ipari hűtőrendszerek üzemeltetésénél kiemelt fontosságú a szakszerű rendszeres karbantartás is, melyet a magasan képzett szakemberekből álló szerviz szolgálatunk biztosít az megbízóink számára.  Szívesen vállalunk részt a komplett kivitelezési folyamatokban. Egészen a tervezéstől a megvalósításig! Számunkra fontos, hogy partnereinkkel hosszú távú együttműködés alakuljon ki. A hűtőberendezések szerelését is a legnagyobb odafigyeléssel, és a legjobb szaktudásunkkal végezzük.  Nem keressünk kifogásokat és nem kötünk kompromisszumokat, ha a minőségi szolgáltatásról van szó. Így garantáljuk a teljesen megbízhatóságunkat a megrendelőink számára. A versenyképes áraink mellett folyamatos kedvezményeket is biztosítunk.

Milyen hűtőberendezések kivitelezését vállaljuk?

  • Hűtőkamrák kiépítése
  • Hűtőpultok
  • Fagyasztóládák
  • Üvegajtós hűtök
  • Hűtőfalak
  • Klímaberendezések

Amennyiben bármilyen kérdése van a hűtőberendezések szerelések szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor keressen minket bátran! Hívja még ma tapasztalt, és szakképzett kollégáinkat, akik készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését! Ingyenes helyszínfelmérés után, az egyéni igényeket figyelembe véve, részletes árajánlatot készítünk!