Hűtő és fagyasztókamrák építése

A hűtőkamrák építését legfőképpen az élelmiszeriparban tevékenykedő vállalatok számára kiemelkedően fontos. A jelentős mennyiségű állandó hűtést igénylő termékek számára, a hagyományos hűtők nem nyújtanak kielégítő megoldást. Ilyenkor van szükség egy egyedi tervezésű, kiváló minőségű hűtőkamrák építésére, hogy a hűtést igénylő termékeket az előírásoknak megfelelően tudják tárolni az adott cégek. Vállalkozásunk olyan korszerű technológiájú hűtőkamrák építésével foglalkozik, amely teljes mértékben megfelel az élelmiszeripari előírásoknak és kritériumoknak. A Liker és Társa Kft. már több évtizedes tapasztalattal telepít hűtőkamrákat, és egyéb hűtőtechnológia rendszereket tejüzemek, húsfeldolgozók, bevásárlóközpontok, gyárak, kórházak, vendéglátóegységek és szállodák részére.

Hűtőkamrák építése megbízhatóan, több évtizedes szakmai tapasztalattal!

A hűtőkamrák építésénél és tervezésnél különös figyelmet fordítunk a megrendelői igényekre. Olyan technikai megoldásokat ajánlunk, amelyek megfelelnek az egyéni elvárásoknak, a hely adottságainak, és a felhasználási területnek. A hűtőkamrák építése során kiváló minőségű anyagokat használunk fel és építünk be. Ezek az anyagok kivétel nélkül megfelelnek a magyar és az Európa Unió által megkövetelt higiéniai és műszaki követelményeknek.

Miért válasszon minket, ha hűtőkamra építésről van szó?

  • Több évtizedes tapasztalat, és magas szintű szakmai hozzáértés
  • Professzionális, napra kész technológiát biztosítunk
  • Vállaljuk a telepített hűtőkamrák karbantartását, és szerelését
  • Körültekintő gyártói és berendezés kiválasztása
  • Egyedi igényre szabott kivitelezés lehetősége
  • Szakmai tanácsadás
  • Ingyenes helyszínfelmérés!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a hűtőkamrák építésével kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kérjen bővebb tájékoztatást kollégáinktól még ma!